mandag den 8. april 2013

Så lærte vi det. Desværre.


Hvis man har et barn på knap 4 uger skal man passe på med at invitere(acceptere besøg fra);
- Semiundertrykt mand i starten af 30'erne der er megasmadret af at aflaste/høre på brok fra:
-Meget gravid kvinde i starten af 30'erne der generelt har det hårdest af alle i verden, kalder sin mand for "far"(@&€@&&???!!!), blander sig grotesk meget i sin mands firma (har skrevet om dem før), og ikke synes hun behøver opdrage på/være konsekvent overfor:
-Snart 3-årigt, kommende storesøster der er i trodsalder, og tilsyneladende godt må smuldre chokoladekage i min sofa, træde kage ud i trægulvet, flå skummåtte/puslespil fra hinanden ud over det hele, smide nyt, oldemorstrikket, cremefarvet babytæppe på gulvet og hoppe på det med chokoladekage under ballerinaerne, tegne på mit spisebord, rive, flå og hænge sig i håndtagene på de gamle københavnerdøre, råbe, skrige og hoppe HÅRDT i gulvet, og helt uhæmmet gå amok med medbragt, torturagtigt pivedyr.
Også selvom man har sagt:
Du må ikke smide med tyggegummipapir, saml det lige op. Nej, du må ikke hoppe i min seng. Nej, babyen sover, du skal ikke pive med giraffen i hovedet på hende nu.
Jeg havde altså tænkt at når man fx fortæller at der ikke må hoppes der og der, så er det forældrene der håndhæver. Ikke mig. Adskillelse af lovgivende og udøvende, vel egentlig.
Nå. Note til mig selv, når babybarnet kommer i trodsalder.

Og når forældrene har konstateret, at nu er hun da ved at blive hysterisk/overtræt/ustyrlig/hyperaktiv, så skal hun IKKE have mere saftevand og kage, men derimod sættes ned i bilen og køres hjem.

For 4 ugers barn bliver også smadret i hovedet og får hovedpine, og svært ved at falde til ro (ligesom forældrene).
Og bliver så ked af det, at det hele er forkert.
Og morens mejeri bliver også stresset og dysfunktionelt, og så bliver moren mere ked af det. Og babyen frustreret, og faren får hylet hjernen i smadder...
Og så ender det hele med at en hylende baby bliver sat ud i bilen og kørt en halv times tur, så hele familien kan falde til ro.
Og ingen fik massage/vasket hår/set rejseholdet/lavet pandekager den søndag.

Nu er roen heldigvis genoprettet:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar