mandag den 2. september 2013

Jeg er her stadig

Intet nyt er ...ja, jeg har ikke rigtig haft:
-internet
-overskud
-tid

Sorry.
Har ikke blogget i en måned, men er til gengæld flyttet.
Holy fuck.
Ved ikke rigtigt hvad jeg havde forestillet mig, men havde nok ikke forestillet mig at vi nu en måned efter ville bo i et -1- ! værelse. Jep, alle tre. Vi har sofagruppe, spisebord og senge stående i samme rum, med to sparsomme lamper og intet hængt op på væggene.

Der kommer ikke de store gennemgang af hvor mørkt der var, men vægtilvæg-tæpper i brun/mørkegrøn/anden mørk 70'erfarve, gulvtilloft-gardiner i matchende farve og træpaneler f*cking everywhere. Og 10 kvm uudnyttet skunk på overetagen. Gulvtæppet i stuen var fra 79. I kid you not. Og her har lille, ny hund sprintet rundt og tisset det sidste halve år.
Den gamle dame der boede her har heller ikke rigtigt brugt det der med at lufte ud. Fx var kæmpevindue i stuen ved at dratte ud af rammen da vi åbnede det. Sådan "jeg slipper nu, kærlig hilsen vinduesramme". Shit.
Lad os bare sige her var klamt. Egentlig ikke beskidt. Bare brugt og gammelt.

Her er udemærket køkken, okay toilet (uden bad. Why?), to værelser ovenpå, der har haft besøg af demolition team, en gildesal med porno-bar i kælderen, et rum med badekar(og direkte udgang. Why?) going bryggers samt fyrrum going badeværelse, også i kælderen.

Her skal laves en del. Fx er vi pt i gang med at smadre betongulv og grave 45 cm beton/grus/røvtung-lerjord af i kommende bryggers+bad i kælderen. Og kradse forbandet nivealleringsbeton(noget beton, i hvert fald) af værelsesgulv i stueetagen. Og hive puds, bambuspinde, ståltråd og gamle brædder af ovenpå.
Og vi får besøg hele-goddamn-tiden. Konstant. Det er virkelig svært at lave noget, så. Det er 1-2 gange DAGLIGT i weekenden. Og der skal laves kaffe og panik-opfinde kage-ish, og ryddes op og smile pænt og underholde. Og de er som regel ikke kommet for at bære jord op fra kælderen. Det må være fra nu af.
Skal man besøge, må man knokle eller holde baby.

For, nårh, ja. Baby. Hun er blevet stor og lækker, men desværre stadig for tynd. Prøver ellers at mase ekstra smør ind hvor jeg kan.
Det gør også at man ikke lige kan tage en knokler når SødeMand kommer hjem fra arbejde, for efter kl 18:30-agtigt er det puttetid. Og der går en voksen fra ca hele tiden til at passe barnet.
Som er blevet forkølet, det lille skind. Nårh. Og hun blev vaccineret i tirsdags, så siden da har der været undtagelsestilstand og meget vågne nætter.

Telia havde lovet sprit-hurtigt internet og TV fra i mandags. Der kom så modem-agtigt internet igennem. Det kan slet ikke loade den mindste smule facebook, netflix eller DR. Eller bare email. Og det havde vi ventet 4 uger på. Da vi ringede var de sådan lidt "Nårh-ø, ja-ø. Det er det vi kan levere hvor I bor. Havde vi ikke sagt det? Nårh-ø, ikke? Altså, undskyld, så. Okay, ja, beklager."
Røv.
Men TDC lover at der kommer en mand ud på onsdag og ordner det hele. Fedt! Hvis de holder hvad de lover bliver jeg glad. Og vi kommer til at have hundredetusinde kanaler(okay, så. Men 50, da), og citat:"lynhurtigt bredbånd"den første måned.
Hvad står TDC egentlig for? Kan huske de hed TeleDanmark, men c'et? Arh... communications, ser jeg. Tak, Politiken.

Nå. Skal være husmoderlig og fjerne hirsebrød med banan fra bord, stol og gulv. Og kradse beton af. og evt fjerne klinker fra vægge nedenunder, inden barnet vågner. Og måske drikke en kop te selv.

2 kommentarer:

 1. Åh, hvor kan jeg godt se, at jeg i bund og grund slet ikke skal glæde mig til vi engang finder det hus vi har lyst til at bosætte os i? I må sætte et skilt i haven om, at besøgende arbejder og selv medbringer kage, og så håber jeg snart i er lidt mere i mål, så der måske bare kan blive to færdige værelser :-)
  God arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror klart jeg skal have lavet sådan et skilt! Glæd dig bare, det er herligt, og man kan jo lukke døren til de værelser/etager der er under ombygning(fulde af murbrokker, brædder, jord, gammel rockuld, blotlagte kloakrør etc) :-)

   Slet