torsdag den 12. juni 2014

Nyt tankeskrald

-jeg er ansat ved et universitet. Gider I godt lade være med at kalde det "skolen"?

-kan ikke helt finde ud af hvor klam jeg er. Har fx lige skrabet indtørret klam bollerikarry af gulvet med belgisk plastik-studiekort i stedet for at vaske gulvet. Har tilgengæld støvsuget, også sofaen(much needed), og pakket 2 stk 1 måned gamle, hårdt opvredne vaskeklude ud af plastikpose, hvor de havde været så godt forseglet, at de ikke var mugne. 

-dagens YAY var at booke:
A) professor og Director ved uni
B) Director ved større, dansk virksomhed
C) senior scientist ved større, dansk virksomhed
D) mig selv
... Til et møde om kun 2 uger. Har sendt møderequests i to forskellige outlook-systemer. Med succes. 
Det er mine vejledere, til det dersens PhD-projekt det er meningen jeg skal lave. 

- har i dag lært noget meget svært om en testmetode, hvor man sender lys ned igennem en prisme, der med en tynd guldmembran rør en væske, hvor der sidder nogle molekyler fast, og hvis man sætter nogle andre molekyler på dem, ændrer det refraktionsindexet, og man kan se en ændring i det lys der kommer ud af prismen igen. 

-ønsker mig 4 nye FDB-spisebordsstole. 

-sødemand har lige komplimenteret mig for at sige "for helvede", da jeg stødte tåen mod noget træ-grøntsag på gulvet. Han magter ikke at folk siger helved'. Vi har åbenbart et afslappet forhold til bandeord, og en anstrengt forhold til ukorrekt brug af Det Danske Sprog. 

-forstår ikke hvordan jeg kan tage fra arbejde "tidligt", cykle lynstærkt over en relativt begrænset afstand, og stadig komme ned i vuggeren "sent". 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar