torsdag den 13. december 2012

Lige lidt galde

Det der uni, ikk?
Tsk!
Jeg har et fag hvor der skal afleveres 12 rapporter i løbet af 7 uger(hen over jul og nytår, skide tak).
Så langt, så godt. Kan sagtens håndtere det so far.
Men de skal fadme laves i grupper af syv. 7! Syv personer. Der er selvfølgelig andre der, som jeg, tager styringen, føler ansvar, og gerne vil have lavet ting på en ordenlig måde med et fornuftigt tidsforbrug.
Så er der nogen der bare flyder med og tager credit, men i virkeligheden laver så lidt som muligt.
Og så er der kraftidioter der ikke fatter en skid, men insisterer på at hele gruppen forklarer dem et eller andet begreb de er for dumme til at fatte, generelt snakker højlydt om alt muligt andet mens nogen(jeg) diskuterer opgaven, eller generelt bare forstyrrer og obstruerer. Eller hende den blanke der prøver at tale udenom fordi hun virkelig ingenting forstår, og generelt bruger tiden på at google centrale fagtermer hun hører os andre sige.
Specielt en var irriterende i dag. Vil sgu hellere lave den hele alene.
Og de tager NUL ansvar. Og den irriterende kan nok ikke mødes onsdag eftermiddag, for der skal han altså købe julegaver. Undskyld mig, vi er syv(!) personer der skal mødes og lave den her obligatoriske rapport. Tror du evt du kan købe julegaver en anden dag(når du generelt heller ikke kan mandag eller fredag formiddag(hvor der ellers er plads til det), fordi du skal arbejde)? Havde lyst til at rive hovedet af ham i dag.
Der er bare nogle der intet ansvar påtager sig, og ikke viser nogen som helst "skyld" over ikke at løfte en finger i gruppen.
Hader gruppearbejde når man er afhængig af de andre på den måde. Og alle skal aflevere samlet, og alle står til ansvar for hele opgaven. Dvs at det lort de andre kan hidse sig op til at lave, skal jeg stå til ansvar for. Tør sgu ikke lade dem lave noget selv. Man trækker nemlig en af rapporterne til eksamen, og skal ind og forsvare den.
Røv.

Okay, okay, der er selvfølgelig nogle der faktisk laver noget, men helt ærligt. Vi er to-tre ud af syv. Der er to-tre der bare sådan flyder luder med, og så er der to der er decideret dødvægt.

Sorry. Ikke særlig christmassy. Skulle lige af med det. Har været hidsig det meste af eftermiddagen.
Så. Det lettede... er glad nu. Og der lugter mistænkeligt meget af pandekager ude fra køkkenet:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar