onsdag den 15. februar 2012

Anmeldelseskavalkade #2 -Tribeca NV

Ti(r)sdag aften gik turen til Tribeca NV(Dining Week går ud på at man kan prøve nogle restauranter for 200,-, og så får man en treretters.).
En afhopper af en fancy New Yorker-restaurant der hedder Tribeca NY(TRIangle BElow the CAnal).
Det var en pigetur på ingen måde i anledning af dét dér Valentinsfims, men alligevel var det 5 singlepiger og mig. Måske den ene ikke er single så meget længere. Hun er i hvert fald fuld af smil og fnis over én.
Nå, men vi kan ikke komme udenom det. Det var riiiimelig pinligt, men jeg tog da billeder af alle retterne, kun for jeres skyld :-)
Der var to flasker fancy Pellegrino-vand med til 6 personer.
Forret: Noget Parmaskinke, noget bressaola, salami, vittello tonnato, artiskokmos, soltørrede tomater, oliven og en smule rucola, mozarella og lidt pesto. Og brød til.
Man deler sådan en plade som på billedet 2 personer.
Det smagte rigtig fint. Måske lidt fantasiløst. Og man havde kun sin lille bitte olie-salt-peber-til-at-dyppe-brød-i-tallerken til. Og et sæt kæmpestort kniv/gaffel. Men vitello tonnato-en smagte virkelig godt.
Hovedret: Banket kalvekød(med rucola under), rosmarinkartofler, noget sauce-værk og vildt meget parmesano. De præsenterede IKKE retten da vi fik den.
 Jeg har skændet billedet lidt ved at tage en bid.
Sorry. Men kødet var sejt, rucolaen og pestoen gik igen fra forretten, og retten var ALT for salt. Måske et lille trick til at få os til at købe flere drikkevarer, som de tjener pengene på sådan en aften hvor vi kun har betalt 200 kroner kuverten. Måske havde de bare saltet kartofler og kød liiige til grænsen, men så hældt masser af parmesan over og glemt at det er meget salt. 
Det kunne da spises, ja vist, men får ikke guldstjerneklistermærke herfra. Ville heller ikke have jublet over det hvis det var blevet serveret derhjemme. Hvis de havde holdt igen med saltet ville det faktisk være rimelig okay. Men det gjorde de ikke.
Dessert: Tiramisu. Heller ikke denne ret blev præsenteret.
Først og fremmest: Mærkelig, mærkelig anretning. Symmetrien omkring de små, brune klatter gør ikke noget godt for retten når det ikke er gennemført til perfektion. Hvis det skal være symmetrisk, skal det eddersparkeme også være symmetrisk.
Men den smagte heldigvis godt. Ikke noget livsændrende oplevelse. Alt ladyfinger-materiale lå i bunden, og i bunden af denne lidt opvædet Marsala. Og så cremen ovenpå. Kunne godt have været lidt mere ligeligt fordelt. Jeg kunne se på de andre piger tallerkener at de ikke går så meget op i at størrelserne er lige store. Og der var også nogle af de andre der havde betydeligt mere kiks end mig. Men generelt fint afslutning.
KONKLUSION: Ikke fantastisk. Rimeligt, jævnt niveau på de fleste af retterne, men oversaltningen på hovedretten ødelægger eventuelt potentiale.
Tror det er rigtig hyggeligt om sommeren, hvor man kan sidde ude i en lille gård med kulørte lamper og fakler, så måske får de et nyt besøg. På den anden side ligger det i et halvskummelt kvarter i Nord-læderVest. Der er andre steder jeg ville anbefale før det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar