søndag den 19. februar 2012

Tanker fra konen til ham den selvstændige.

Søde-mand og jeg var ude at spise i går (anmeldelse kommer senere) med et vennepar på par-måden.
Det var virkelig hyggeligt, og vi talte meget om at vennepar-mand har startet et firma der er noget med elektricitet-noget.
Manden er vist egentlig ret dygtig. Men vennepar-kone arbejder med salg og marketing i en rimelig stor virksomhed og kan ikke lade være med at blande sig. Og hun er i forvejen sådan en kontrol-dame. Hun er rigtig sød og normalt er det ikke et problem at hun gerne vil have styr på hvordan alting forholder sig, men hun kastrerer fuldstændig manden med at styre alt for ham med det firma. Og hun siger "vi" og "vores firma" i en uendelighed.
Min mand har et firma bag sig der bukkede under for finanskrisen, og har et i øjeblikket der kører overraskende godt. Med mig som kæreste hele vejen igennem. Da det første bukkede under efter at han havde brugt AL sin tid på det i halvandet års tid, og han sad med en ret stor gæld var det fint at jeg ikke var direkte involveret og kunne sige nårh og ae ham uden selv at være slået ud (jeg var faktisk ret lettet da det sluttede).
Han havde derfor meget at byde ind med, i forhold til hvor meget et kæreste skal blande sig/hjælpe til/fungere som sparingspartner/løfte byrder.
Det var lidt svært at være vidne til hvordan hun mente at kunne køre business-delen i hans firma bedre end ham selv.
Til alle jer andre koner til selvstændige mænd: Bland dig udenom. Din opgave er at støtte og kysse og gi en krammer når det er hårdt. Og måske udføre opgaver. Som MANDEN definerer og initierer. Og han skal selv spørge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar