torsdag den 2. februar 2012

Flere overspring: Lydbøger

Endnu en anbefaling.
Danmarks Radio laver vist faktisk en del for alle de licenspenge man bliver overrasket over at skulle betale hvert halve år.
Meget kan siges. Fx. har det MEGET længe undret mig at -når man nu havde DR2, der sender fine, fine programmer om aftenen, men intetsomhelstoverhovedet om dagen- så opfinder DRk. Der sender fine programmer om aftenen, men intetsomhelstoverhovedet om dagen. Hvorfor dog ikke sende nogle medie-studerendes eller film-studerendes debut/speciale-film eller noget nogle efterskoleelever har lavet, eller bare fylde det ud med nogle gamle programmer. DR har garanteret en kæmpe, massivt arkiv med gamle programmer.
Nå, men de laver altså noget godt tit.
De udgiver fx lydbøger. Direkte ned på iPhone til glæde og gavn i laboratoriet til slavearbejde eller ved indtastning af hundrede kolonner med tal. Men man skal holde godt øje. Kan evt tilmelde sig en mail, så man får at vide at der er en.
Se efter her: http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Laeseklubber/Lydbog/

De laver også nogle "Radiodramaer" der er sådan lidt
Tramp-tramp-Goddag-er-her-nogen?-kniiiirk-kom-her-over-til-den-åbne-dør-tramp-tramp
Hvor de har gjort UTROLIG meget ud af lydkulissen. Måske lidt for meget nogle gange. Men når man er løbet tør for lydbøger er det okay.
Se efter her: http://www.dr.dk/P1/Radiodrama/Forside.htm

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar