torsdag den 28. juni 2012

Meget stolt søster

Var til dimission på Brødrenes skole i går.
De går ud af 10. klasse nu, og 250 elevers forældre, bedsteforældre og søskende var blevet placeret i en mellemstor håndboldhal for at klappe af de unge mennesker.
Og klappe gjorde vi.
Af skoleinspektøren, af årets par, af alle klasserne, af filmholdets produkt, af sammenspilsholdets produkt, at eleverne med snit over 10 (er SÅ stolt af lillebror, der ellers har rimelig afslappet atitude omkring skolearbejde), af hver klasses solskinsbarn, af forældrebestyrelsen, og af resten af lærerne og så lige lidt mere.
Det tog tre timer, men er vildt stolt af begge brødre, der er blevet store og mandhaftige at se på, og har styr på deres shit.
Ville lidt ønske at de ikke dimitterede samtidig, så dygtig bror med snit på 9.9 eller deromkring ikke skulle være sur over at han blev tvunget op i tysk, sådan bare for sjov, selvom det ikke var nødvendigt. Tysk var nemlig den der tyngede snittet ned under 10.
Man kan godt sige til ham  at man synes han er vildt dygtig, og at man er tusind stolt, men det lyder lidt fladt, når bror er blevet hevet op på scenen til "vi klapper af elever med snit over 10".
Er kæmpestolt af dem begge. Og synes det er dejligt at de skal på forskellige gymnasier, og at de skal have musik begge to. Ligesom jeg og Søde Mand havde. Jo, da. Vi mødtes skam på Gym. Hvor den ene bror skal gå.
Min mor ligger jo hjemme med brækket ben, så jeg var den absolut mest pinlige søster, der insisterede på at filme alle dele mine brødre var med i. Jo da!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar