torsdag den 25. oktober 2012

Havevandring

Har været på havevandring med det der studie i dag. For fan, det var koldt. Var heldigvis også i væksthusene i botanisk have. Her var meget dejligt. Kunne godt anbefale det hvis man er en kende vinterkold, og det hele bare er mørkt og blæsende. Specielt derinde hvor der er sommerfugle. Desværre kan den almindelige befolkning vist ikke komme ind i orkide-huset. Der var ellers rigtig dejligt med store, fede vanilleplanter og smukke farver.
En af gartnerne kom lige over med en bælg vi skulle se. Nåede ikke rigtig ag høre hvad det egentlig var for en, men den kaldes vist bare blåbælg. Den var helt blød, og indeni var der slim og sorte frø.
En lille kommentar på neglelakken: pas på med at købe noget fra Rimmel med et stort I og et hjerte (og inden i hjertet står der fruits). Synes egentlig ret godt om farven, den tørrer hurtigt og den er ikke skallet her efter et døgn, med kun et lag. Men den lugter. Af "fruit". Sådan ligesom viskelæder kunne lugte i gamle dage. Det lugter jo ikke decideret dårligt, men sådan lidt 14-år-og-tyggegummi. Det er værst den første dag. Men den kan sgu da bare lugte af neglelak:-)

2 kommentarer:

  1. Men det er da en flot farve neglelak!

    SvarSlet
  2. Du blev lige transformeret til Nana.. Er din far også med i 007?

    SvarSlet