fredag den 10. maj 2013

Vild fredag aften

Engang var fredag aften noget med at sortere i mulige fester/fredagsøl/happyhour på kassen etc. Eller overveje om man i virkeligheden var for smadret efter tusind timer i lab og endnu flere på læsesal.

Endnu før var det noget med at sidde på sit værelse, høre noget "sejt" musik og lade som om man nok skulle til fest lige om lidt. Bare fordi det ville være megafedt. Og håbe der lige pludselig kom en sms på Ericsson-mobilen så stor som en mursten med "fest ovre hos Janne" eller bare om man ville med i biffen. Den mobil med antenne, hvor man skulle trykke 40 gange for et punktum, og fik en rapport hver gang man havde sendt en sms.

Lige i dag er fredag aften en hvor man ville ønske man sad på wagamama, havde fået noget let, frisk, spicy etellerandet med en øl til, og så tog videre til halvanden drink eller øl. Sammen med 3-4 pissegode venner. Fx Malene.
Kunne godt kickstarte noget ansvarsløst druk der ender i kebab og cola og småtømmermænd, men ville også være kæmpetilfreds med waga, 2 øl og cykeltur hjem.

(Har ikke cyklet i noget der minder om 3 måneder. Har ellers tidligere været oppe på omkring 100 km om ugen. Man smider jo ikke ligefrem et spædbarn i cykelkurven.
Har tilgengæld gået meget. )

I dag er fredag aften noget med at glæde sig over at lillefisen er megadygtig til at falde i søvn selv, i egen seng(hun er simpelthen jordens dejligste unge). Og ærgre sig lidt over at snacks i hytten pt er mandler og tørrede abrikoser. Og nogle stenhårde skum-bilar. (kan desværre ikke spille vendespil med sødemand. Han arbejder. Alle mulige venner laver noget sjovt med FDF, er til polterarbend eller på masser af dates. Ingen står i kø til stille hjemmeaften uden vin).

Det ser sårn her ud:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar