lørdag den 29. september 2012

London, bright and shiny

Hjemvendt fra business-trip.
Eller... Skal vi ikke bare kalde det studietur.
Har været med arbejdet i London i 3-4 dage.
Har været på skolebesøg, til workshop på science museum og til en relativt kedelig pædagogisk dag.
Men det var rigtig hyggeligt.
Lidt spændende at være de nye på sådan en arbejdstur. Vi var heldigvis tre nye, der kunne holde lidt sammen, for man er eddersparkme på for at være social og få snakket med alle de gamle. Droppede dog de helt sene byture, som nogle af de andre var på. Var tilgengæld oppe til tiden til det stoooore, engelske morgenmadsbord. Mæ det hele. Har opdaget hårdt ristet toastbrød med lidt smør og bitter orangemarmelade og te til. Utrolig britisk, men dejligt.
Det var et 4-stjernet hotel, og vi havde fået de rum med ekstra luksus.
Så jeg har faktisk sovet rigtig dejligt. Et virkelig godt bytte for plet-madrassen ovenpå dansegulvet fra rusturen i sidste uge. Med udsigt fra 6. sal, rigtig pæn udsigt.
Og hvor er det rart at kunne følge med i alle programmerne i fjernsynet. Utrolig praktisk at kunne engelsk i England.
På sådan en arbejdsplads er der mange kvinder. Og imellem os tre nye der holdt sammen var der tre feminister. Jeg ved jo ikke om de andre har det på samme måde med mig, men de andre piger er virkelig seje. Skarpe, med gode argumenter og samtidig søde og sjove. Synes virkelig det var nogle spændende diskussioner vi fik rodet os ud i en af aftenerne. Ikke at vi var uenige om noget. Vendte bare betragtninger og erfaringer.
Rart at lære nogen at kende som man bare synes godt om.
Det er sgu sjældent man får nye venner.
Tog et par snapshots med mit kvalitets-mobil-kamera. Okay, så, i hvert fald mobil-kamera. Af et mildt London med temperaturer der sneg sig op omkring de tyve grader, og kun lidt regn, bare for at mærke at vi var i England.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar