fredag den 15. marts 2013

Baby

Ja.
Så kom hun <3 (ja, det er et hjerte, ikke en isvaffel med to kugler < 3 ).

Natten til mandag/søndag aften kl 01 kom et lille smæld efterfulgt af noget vand, og 7 timer efter var hun født. Der kommer nok mere om den sag senere.

Har været rundt på gulvet siden, helt høj af hormoner og lykke.
Har jo fået den mest fantastiske, lille pige nogensinde.

Ja, så det kan godt være det bliver lidt ujævnt med indlæg herinde:-)

Men hun er eddermanme sød. Lille og fin og dygtig til alt muligt: sutte, sove, kigge, løfte hovedet, blive scannet og vaccineret (er med i forsøg, der er ikke noget galt), være til højlydt selskab sovende(har sagt til hende at dét er noget der hedder familie), blive målt og vejet, bruge benmusklerne, sige til når hun gerne vil spise, og hyle lidt, bare for at vise at hun kan.
Og så dufter hun helt fantastisk. Af nykogte, nyopgravede sommerkartofler. Som man spiser med smør og dild og friskrøget makrel nede fra havnen.

Hun er det mindste, sødeste menneske, og så slet ikke mærkelig ud da hun kom. Havde ikke alien-æggeformet hovede, hævet ansigt eller noget. Og hylede lidt så snart hun havde fået hagen fri. Var forresten også rimelig upåvirket af dét dér ve (modbydelig opfindelse, men effektiv), og synes åbenbart det var en fest at blive født. Jeg er nok mest begejstret for resultatet. Og så kan man jo bare være resultatorientet, selvom der er virkelig meget proces over en fødsel. Også selvom den er hurtig.

Har ikke helt bestemt mig for om der må komme billeder af hende herpå, men hun er altså virkelig, virkelig fin.

( og der er kun 2,4 kg forskel mellem før-gravid-vægt og dagen-efter-fødslen-vægt. Hæ. Det er sgu meget godt klaret kun at tage det på. Yay for mig. Regner med at amme det af. Men skal også træne krop op igen. Har ingen mavemuskler tilbage, og har altså ikke gode, stærke cykelben længere. Men de skal nok komme tilbage. )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar