onsdag den 10. juli 2013

Ligestillingstromme.

Jeg lavede noget andet med fjerneren tændt, og der kørte noget "for lækker til love".
Blev helt forarget da en ung pige blev smækfornærmet over at fyren hun var på date med ikke ville lade hende vinde i komplet latterligt golf-simulator-spil.
For hun var jo en pige, og han ville ikke tabe til en pige.
Samtidig var hun også helt hønsemundet over at han ikke af sig selv fartede rundt og samlede golfbolde op og puttede dem på tee'en(hedder det virkelig det?). Noget med at han ikke var en gentleman.
Kælling. Hun endte også med at give ham et falsk telefonnummer. Fesen kælling.
Det er godt nok et overkonstrueret, prætentiøst spil de spiller på den der datingscene. Godt man ikke skal bruge krudt på det.
Håber det er fordi hun er spejl-blank at hun ikke selv ser hvor dårlig stil det er.

Men det er sgu lidt irriterende.
Så kan vi andre rende nok så meget rundt og spille på sofistikeret ligestillingstromme, insistere på godt at kunne bære flyttekasser, og råbe lige løn, lige barsel og lige så meget lederstilling.

Skal måske ikke råve for højt. Kører rimelig meget 1950'er-stil herhjemme i øjeblikket. Men det er alt andet lige praktisk at brysterne er hjemme når barnet skal have mad.
Og jeg glæder mig vildt til at komme hjem fra arbejde og nogle andre har haft babyduty. Også meget nemmere at putte et bryst i munden på barnet end at skulle koge grød og mos og fodre og tørre gulv, bord og stol af og spule barn rent efterfølgende :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar