fredag den 19. juli 2013

Overspringshandlinger

Radiotavshed skyldes:

1) Babys ny-e og spænd-end-e søvn-møn-stre. Har lige haft et par dage, hvor jeg kun kunne forstå enstavelsessætninger. Blandt andet grundet en nat, hvor baby vågnede lige lidt oftere end en gang i timen. Så jeg sov ca 30 min i timen. Splørf. Dagen efter var det 5 gange, men nu er vi heldigvis kommet til en relativt fornuftig overenskomst, det tilfredsstiller begge parter, altså næsten.
Tror jeg skal lære at gå tidligere i seng selv.

2) Alle de gamle søndagsaviser man bliver nødt til at skimme igennem når man står og pakker glas ned i flyttekasser. "Næh!, hvor spændende, politikernes mærkeligste gaver, neji, men se, en t-shirt, æbler og børnetegninger".

3) Den væg hjemme hos mine forældre der skulle udspartles, afslibes og tapeseres inden min far kom hjem fra USA. Min mor kan ikke gøre det selv, og det har været megahyggeligt. Der har ikke været tapet på i 13 år, siden mine brødre som små brugte væggen til omfattende udstilling af tegninger og hjemmelavede børne-oversigter over samtlige sportsbegivenheder; Tour de france, VM i fodbold, OL og så videre. Og sådan en lille bitte løs tapetflap er uimodståelig for børnefingre. Rriiiirrtttjjj. Enter tapetløs væg.

4) Haven. Der skal hyppes, vandes, høstes og fanges dræbersnegle. Og med alle de rabarber, hindbær og kirsebær skal der også koges syltetøj, saft og laves romtopf. Som er en herlig sag af rom, sukker og det frugt der nu lige er modent. Man hælder det bare ned i en krukke og glæder sig.

5) Dovenskab.

6) Nye, flotte, dyre ord som tinglysningsafgift og ejerskifteforsikring. Hov, der røg lige 27 tusinde.

7) Orange is the new black på netflix og DR2s programmer om formiddagen.

2 kommentarer:

  1. Du siger bare til når jeg skal hente nogle af de der rabarber.. Kender en der bliver henrykt for ikke at skulle betale for dem

    SvarSlet
  2. Det er en god serie! med en kedelig afslutning!

    SvarSlet