fredag den 26. juli 2013

Simple living

Hvorfor er det lige man bor med SÅ mange ting?

Jo mere vi får ud ad lejligheden, jo pænere bliver den. Vi har tyve gange aftalt at bo MEGET mere simpelt når vi kommer ud i huset. Mere luft, mere sort, hvid og natur.
Vi skal heller ikke have flere møbler, bare fordi vi får 100 kvm mere. Kun nogle gamle reoler der pt bor hos mine forældre. Bare så alle bøger kan have plads på en hylde. Og evt noget skab til tøj.

Har fundet på regler;
1) al nips skal som udgangspunkt IKKE være fremme. 18 lysestager i en stue er klart i overkanten.
2) ud med mærkeligt dimmerfnas og udløbede gavekort. Det er vel egentlig bare almindelig oprydning.
3) ting ned i skuffer. Alternativt skabe. Væk og bort fra mit øje med ørenringe, cremer, en gammel hårelastik, hårolie jeg bruger en gang hver 3. uge og andet dims. Bonus: skal ikke ryste ørenringe for støv når de skal bruges.
4) ikke alt behøver være i stuen. Hurra for kælder til skøn- og fag-litteratur, symaskine, printerpapir, gammelt garn og gavepapir.
5) man må godt smide ikkesåpæn, afblomstret pelargonie ud. Den bliver ikke ked af det, selvom den er levende endnu. Den kommer bare i kompostbunken.
6) alle stykker kunst SKAL ikke være på væggen samtidig. Selvom det er pænt. De bliver ikke kede af det, og skiftende udstilling er okay.

Man kan godt høre der er meget gem-væk-plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar